۱ آبان ۱۳۹۸
62 views
نظر %

زعفران یا زپران ادویه ای که عمر طولانی در هرم غذایی ما ایرانیان داشته و دارد، ادویه ای گران بها با هزاران خواص درمانی متفاوت که پیاز آن در زمان های قدیم کشت می شده است، پیاز زعفران، پیازی دایره و کروی شکل می باشد با پوسته ای قهوه ای رنگ پیاز زعفران از نیمه خرداد ماه تا نیمه مهرماه کشت می شود. این دوره، زمانی است که به قول معروف پیاز در حالت خواب به سر می برد. برداشت این محصول به صورت گل زعفران در فصل پاییز و نیمه آبان ماه آغاز می شود. با آزمایشات صورت گرفته و تجربه کشاورزان نمونه اینگونه به نظر می رسد که زعفران با طبع گرمش در مقابل آب و هوای سرد مقاوم است و می تواند با نشاط و شادابی به رشد خود ادامه دهد؛ در واقع هوای سرد و آب و هوای سردسیر می تواند در معیار و عیار سرگل زعفران اثر گذار باشد. گل زعفران دارای شش گلبرگ بنفش رنگ می باشد در میان گلبرگ ها کلاله و یا سرگل زعفران با رنگ سرخ دیده می شوند کلاله زعفران معمولا دارای سه ریشه می باشد ( امکان دارد تعداد ریشه های بیشتری را نیز مشاهده نمایید.) ریشه مهم ترین بخش گل زعفران می باشد که در ادامه به تحلیل مفصل آن می پردازیم.

گلبرگ های بنفش رنگ گل زعفران دارای خواصی نیز می باشند در صنعت داروسازی از این گلبرگ ها استفاده می شود دیگر استفاده از این گلبرگ ها رنگ آمیزی لباس ها می باشد، چرا که رنگی زیبا و دلنشین دارند.

زعفران-چیست

نگین زعفران

سرگل زعفران به نگین و یا سوپر نگین نیز معروف می باشد. در زمان خرید زعفران قطعا شما به دنبال زعفرانی با معیار بالا خواهید بود، قبل از خرید بهتر است نکاتی را بدانید و یا اینکه بدانید بهترین زعفران در کدام کشور و یا شهر کشت می شود. در اکثر مراکز خرید و فروش زعفران نام شهر قاین و یا قائنات حتما به گوشتان رسیده است، بهتر است بدانید که ایران اولین و تنهاترین کشوری است که زعفران را به سراسر جهان صادر می کند اما در سال های اخیر شاهد صادر کشورهای دیگر  نیز بوده ایم مناطقی همانند جنوب اروپا، جنوب اسپانیا پیاز زعفران را کشت نموده و صادر می کنند ولی همچنان کشور ایران است که ۹۰ درصد زعفران جهان را تامین می نماید.از مهم ترین قطب های گل سرخ در ایران می توان به استان خراسان جنوبی و رضوی اشاره کرد. شهرهایی مانند قائنات، تربت حیدریه، فردوس، سرایان و بیرجند شهرهایی می باشند که سالهاست پس از برداشت گل زعفران، محصول خود را با عیار بالا صادر می  کنند.فروشگاه اینترنتی مهتو تنها فروشگاهی است که زعفران اعلاء قاینات را با قیمت های متعارف به فروش می رساند.

نگین-زعفران

خواص درمانی و غذایی زعفران

زعفران مرغوب علاوه بر استفاده غذایی و رنگ و بوی معطر برای انواع غذاهای ایرانی، خواص درمانی بسیاری دارد، قرمزی زعفران با دارا بودن کروسین داروی ضد افسردگی و نشاط آور محسوب می شود، ریشه یا سرگل زعفران ویتامین های مختلفی مانند ب ۱۲، کلسیم و دی، مس، آهن، منگنز، منیزیم، کربوهیدرات و… دارد این مجموعه ویتامین ها و پروتئین ها در صنعت داروسازی برای داروهای ضد سرطانی استفاده می شوند. دیگر تاثیر مثبت زعفران برای تقویت ایمنی بدن و دستگاه گوارش می باشد، همچنین در زمان های قدیم از زعفران برای تسکین و بهبود درد و زخم استفاده می شده است، زعفران با طبیعت گرم خون ساز بوده و در تسکین درد قاعدگی نیز موثر می باشد خواص زعفران بسیار زیاد می باشد به همین دلیل است که گران بها ترین ادویه جهان شناخته شده است از زعفران در ساخت لوازم آرایشی و یا رنگ آمیزی لباس ها نیز استفاده میشود. با وجود خواص درمانی بسیار برای زعفران استفاده بیش از حد آن نیز می تواند  باعث بروز اثرات منفی در بدن باشد، در زمان بارداری زعفران زیاد توصیه نمی شود چرا که مصرف بیش از حد آن در ماه های اول بارداری امکان سقط جنین را به همراه دارد؛ اما مصرف به اندازه آن نیز می تواند کمکی در تسهیل زمان زایمان باشد. برای هر فرد عادی مقدار مصرف در ماه ۵ گرم می باشد مصرف بیش از حد این مقدار باعث بروز مشکلاتی می شود به طوری که ممکن است مرگ بار باشد.

حال باید کلیه نکات خرید زعفران دستتان آمده باشد با اندکی بازارگردی و وب گردی متوجه خواهید شد که زعفران مهتو جزو زعفران های اعلاء و برتر کشور می باشد چرا که تیم متخصص مهتو سعی نموده اند با بررسی و تحقیق، کشاورزی نمونه با برداشتی عالی را انتخاب کنند تا بهترین محصول را در خدمت مشتریان خود قرار دهند، بارز است که زعفران ادویه ای گران قیمت می باشد، با خواص درمانی زیاد به دلیل قیمت بالا اندکی از خانواده ها این محصول را خریداری کرده و مصرف می کنند اما این فروشگاه با فروش زعفران بدون واسطه از تولید به مصرف و حذف قیمت های اضافی، زعفرانی ممتاز با قیمت مناسب در اختیار خریداران خود قرار دهد.

خواص-درمانی-و-غذایی-زعفران

روش های نگهداری زعفران

گل زعفران تقریبا در دو هفته متوالی شروع به رشد می کند به طوری که برداشت آن یک روزه می باشد، گل زعفران اگر تعداد روزهای زیادی در زمین کشاورزی به صورت راکد بماند در زمان چیدن دچار مشکل شده و نتیجه محصول نیز رضایت بخش نخواهد بود پس بهترین زمان برداشت طلوع صبح می باشد. بعد از جدا کردن گلبرگ از سرگل و یا کلاله، کلاله را به دور از نور خورشید ( نور غیرمستقیم) خشک نمایید پس از ساییدن سرگل آن را در ظروفی شیشه ای و یا فلزی بدور از رطوبت نگهداری نمایید. در زمان پخت غذا و انواع کیک و شیرینی های زعفرانی بهتر است از اسانس و یا زعفران دم کرده استفاده کنید. نکته حائز اهمیت برای ساییدن زعفران استفاده از قند می باشد، زعفران به سختی ساییده می شود در کنار آن می توانید یک عدد قند را همراه زعفران بسابید.

روش-های-نگهداری-زعفران

پخت غذایی لذیذ و خوشمزه را با خرید بسته های شیک و زیبای ۵ گرمی، ۱۰ گرمی و… با انواع زعفران های نگین، سوپر نگین، پوشال و دسته  فروشگاه زعفران مهتو تجربه کنید.

خرید از فروشگاه زعفران مهتو را تجربه کنید و مشتری دائم ما شوید.

خرید زعفران


نویسنده مطلب سهی
فروشگاه زعفران مهتو

فروش انواع زعفران سرگل،نگین،سوپرنگین و دسته قیمت روز زعفران نبض بازار زعفران فروش بصورت فله و بسته بندی

عضوم کن:) بستن