طرز تهیه سس تورتلینی با سس زعفران
مواد لازم برای ساخت سس تورتلینی با سس زعفران
تورتلینیسه پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۳ فنجان
پنیر پارمزان نصف فنجان
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه تورتلینی با سس زعفران
در مرحله اول، ۴ لیتر آب را داخل یک قابلمه به جوش بیاورید. سپس در ظرفی دیگر، کمی زعفران بریزید و آن را به آرامی پودر کنید.
در تابه شیر، کره و زعفران را بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید کره به آرامی و با دمای اندک ذوب شود.
مطمئن شوید که شیر جوش نمی آید. این مرحله حدوداً یک دقیقه طول می کشد. کمی نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. اجاق را خاموش کنید و در تابه را بگذارید، اجازه دهید ترکیب نشست کند.
در آبی که جوش آمده است، مقداری نمک و تورتلینی را اضافه کنید. و آن را برای ۱۰ دقیقه بپزید.
فقط پس از حدود ۱۰ دقیقه، پاستای شما آماده است.سس را گرم روی حرارت کم گرم کنید و مطمئن شوید که شیر جوش نمی آید.
به محض اینکه تورتلینی پخت، آن را آبکشی کنید.
سپس به آرامی تورتلینی پخته را به سس اضافه کنید.
هر قدر که دوست دارید، پنیر پارمسان روی تورتلینی ها رنده کنید و خوب زیر و رو نمایید.
تورتلینی ها را در دو بشقاب سرو کنید و با باقی مانده پنیر آنها را تزیین کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.