پلو زعفرانی غذای چابهاری
مواد لازم برای ۶ نفر:
- عدد مرغ
- ۵ پیمانه برنج
- ۲ /۱ پیمانه زعفران دمکرده
- ۱ ق چ زیره و میخک
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز
- ۲ عدد پیاز نگینی خرد شده
- ۲ حبه سیر نگینی خرد شده
- نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
. مرغ را با یک عدد پیاز نگینی شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذارید تا بپزد.
۲. برنج را خیس کنید.
۳. در قابلمه مناسبی یک پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید.
۴. سیرهای نگینی شده را با زیره و میخک به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
۵. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
۶. مرغ پخته شده را بدون آب به پیاز و سیر اضافه کنید وکمی تفت دهید.
۷. حالا برنج را که از قبل خیس کردهاید به موادتان اضافه کنید.
۸. در آخر زعفران، نمک و فلفل را بریزید. وقتی آب برنج کم شد آن را دم کنید و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.