
کاربرد زعفران در غذاهای اصیل ایرانی
زعفران کاربرد بسیار زیادی در غذاهای ایرانی دارد زیرا ایرانی ها از عطر و بوی زعفران بسیار خووشان می آید و طعم و مزه بسیار لذیذی به غذا می بخشد.[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]زعفران نادرترین و با ارزش ترین ادویه در جهان می باشد که بعنوان طلای سرخ هم آنرا می شناسند اگر برگردیم به چند قرن اخیر متوجه می شوید که از طعم جادویی زعفران در غذاها و انواع نوشیدنی استفاده می کردند.
ایران بزرگترین قطب تولید کننده زعفران می باشدکه سالیانه چند هزار تن زعفران را به کشورهای خارج صادر می کند.
[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]گروه زعفران مهتو برای شما عزیزان کتاب آشپزی با زعفران را جمع آوری کرده است تا براحتی و در عرض چند دقیقه غذای خودتان را آماده کنید و از استفاده با آن لذت ببرید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css_animation=”fadeInUp” css=”.vc_custom_1577100552913{background-color: #c260e0 !important;}”]عنوان | کتاب آشپزی زعفرونی از صفر تا صد |
نوع فایل | .zip |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | ۵۹ |
حجم فایل | ۳.۵ مگابایت |
رمز فایل دانلود | maahto.ir |