کتاب-غذاهای-زعفرانی

کاربرد زعفران در غذاهای اصیل ایرانی

زعفران کاربرد بسیار زیادی در غذاهای ایرانی دارد زیرا ایرانی ها از عطر و بوی زعفران بسیار خووشان می آید و طعم و مزه بسیار لذیذی به غذا می بخشد.

زعفران نادرترین و با ارزش ترین ادویه در جهان می باشد که بعنوان طلای سرخ هم آنرا می شناسند اگر برگردیم به چند قرن اخیر متوجه می شوید که از طعم جادویی زعفران در غذاها و انواع نوشیدنی استفاده می کردند.

ایران بزرگترین قطب تولید کننده زعفران می باشدکه سالیانه چند هزار تن زعفران را به کشورهای خارج صادر می کند.

گروه زعفران مهتو برای شما عزیزان کتاب آشپزی با زعفران را جمع آوری کرده است تا براحتی و در عرض چند دقیقه غذای خودتان را آماده کنید و از استفاده با آن لذت ببرید.

عنوانکتاب آشپزی زعفرونی از صفر تا صد
نوع فایل.zip
فرمت کتابpdf
تعداد صفحات۵۹
حجم فایل۳.۵ مگابایت
رمز فایل دانلودmaahto.ir
سرآشپز
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۵ (۲ رای)
امتیاز نظرات ۰ (۰ امتیاز دهی)
سوالی دارید؟ چت در واتساپ