جوجه کباب زعفرانی
غذای ایرانی،غذای بین المللی
مواد لازم :
۳/۴ پیمانه ماست چکیده
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۱ عدد لیمو
۲ قاشق غذاخوریبرگ آویشن
۲ حبه سیر
۱/۲ قاشق چای خوری زعفران
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
۱/۴ قاشق چای خوری زردچوبه
۱/۸ قاشق چای خوری فلفل قرمز
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۹۰۰ گرم مرغ
استفاده از ماست چکیده باعث میشه تا جوجه کبابها نرم و آبدار بشن.
آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:
۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگهای آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیرها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اونها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.
طرز تهیه :
- در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگهای آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
- تکههای مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
- زمانی که قصد پختن داشتید، ماهیتابه رو روشن کنید یا ماهیتابه رو روی گاز گرم کنید. مرغها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اونها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
- کمی روغن زیتون روی اونها بپاشید و در کنار برشهای لیمو میل کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.