جوجه کباب زعفرانی

۳.۲/۵ - (۱۷ امتیاز)

جوجه کباب زعفرانی

غذای ایرانی،غذای بین المللی

مواد لازم :

۳/۴ پیمانه ماست چکیده

۱/۴ پیمانه روغن زیتون

۱ عدد لیمو

۲ قاشق غذاخوریبرگ آویشن

۲ حبه سیر

۱/۲ قاشق چای خوری زعفران

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل پاپریکا

۱/۴ قاشق چای خوری زردچوبه

۱/۸ قاشق چای خوری فلفل قرمز

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه

۹۰۰ گرم مرغ

استفاده از ماست چکیده باعث میشه تا جوجه کباب‌ها نرم و آبدار بشن.

جوجه کباب زعفرانی01.jpg

آماده کردن مواد برای تهیه جوجه کباب با زعفران و ماست:

۱- پوست لیمو رو رنده و آب اون رو بگیرید.
۲- برگ‌های آویشن رو ریز خرد کنید.
۳- سیر‌ها رو پوست گرفته و ریز خرد کنید.
۴- از فیله مرغ استفاده کنید. اون‌ها رو به شکل مکعب های ۲ سانتی متری خرد کنید.

طرز تهیه :

  1. در کاسه ای متوسط، ماست رو با روغن زیتون، رنده پوست و آب لیمو، برگ‌های آویشن، سیر، زعفران، فلفل پاپریکا، زردچوبه، فلفل قرمز، ۲ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید.
  2. تکه‌های مرغ رو به ترکیب ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها خوب به ماست آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و حداقل برای ۲ ساعت تا ۱ شب در یخچال بذارید.
  3. زمانی که قصد پختن داشتید، ماهیتابه رو روشن کنید یا ماهیتابه رو روی گاز گرم کنید. مرغ‌ها رو در سیخ بزنید و کمی نمک و فلفل روی اون ها بپاشید. اون‌ها رو برای حدود ۶ تا ۸ دقیقه از هر طرف، تا مغزپخت بشن، بپزید.
  4. کمی روغن زیتون روی اون‌ها بپاشید و در کنار برش‌های لیمو میل کنید.
  5. جوجه کباب زعفرانی02.jpg
مدیر فروشگاه
ارسال دیدگاه