زعفران دم کرده و طرز تهیه آن بصورت صفر تا صد

Saffron brewed
۵/۵ - (۲ امتیاز)

آیا می دانید چگونه از زعفران استفاده کنید تا حداکثر عطر و طعم ، رنگ و رایحه را از دست ندهید؟

زعفران یک ادویه پر خاصیت و در عین حال گران قیمت می باشد که هم وزن طلا ارزش دارد.اما چگونه از این ادویه پر خاصیت استفاده کنیم تا ارزش غذایی آن پایین نیاید؟در این مقاله می خواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه از زعفران بصورت چه شیرین چه خوش طعم استفاده کنید.

تمامی غذاهای ایرانی زعفران در آن به کار برده شده است و اگر بخواهیم لیستی از غذاهایی که با زعفران تولید می شود برای شما جمع آوری کنیم باید بگوییم که بی پایان است.

طرز تهیه زعفران دم کرده

ما ایرانی ها بیشتر از وقت روزمان را به صرف چای می گذرانیم و اینگونه است که ما به شما دمنوش زعفرانی را پیشنهاد میکنیم.

اول از همه باید نحوه دم کردن زعفران را بهتون بگیم زعفران خشکی که شما خریداری میکنید باید جوری خشک باشد که بشود آن را با دو انگشت پودر کرد و زعفران اگر در بسته بندی پاکتی باشد میتوانید آنرا داخل همان پلاستیک و با استفاده از پشت قاشق پودر کرد.

نکات و طرزساییدن زعفران دم کرده

  • برای ساییدن زعفران باید زعفران شما کاملا خشک باشد و اگر زعفران شما نرم یا کمی خیس بود می توانید آنرا روی بخاری یا داخل ماکروویو خشک کنید فقط مراقب باشید درجه حرارت طوری باشد که زعفران نسوزد.
  • هرچه بیشتر زعفران ساییده تر باشد و آب هم جوش تر باشد قدرت رنگدهی سریع آن بالا می رود.
  • زعفران را از بسته بندی در آورده و داخل هاون مخصوص زعفران بریزید و آنرا خوب بکوبانید تا پودر شود اگر هاون نداشتید می توانید آنرا داخل یه پلاستیک تمیز ریخته و با پشت قاشقی آنرا خورد کنید.

روش دم کردن زعفران با آب جوش

زعفران یه گیاه ارزشمند هست پس باید برای دم کردن آن با احتیاط کار کنید.

مواد لازم برای دم کردن زعفران:

  • زعفران به مقدار لازم
  • هاون مخصوص زعفران
  • آب جوش به مقدار کافی

روش اول: زعفرانی که از فروشگاه ما تهیه نموده اید را روی جای صاف بگذارید.

زعفران-دم-کرده

روش دوم: هاون مخصوص زعفران را تمیز شستشو دهید تا کثیفی نداشته باشد.

زعفران-دم-کرده3

روش سوم: مقدار موردنیاز زعفران را داخل هاون ریخته و با استفاده از سر هاون آن را به خوبی بکوبانید تا خوب پودر شود و بعد آنرا داخل پیاله یا لیوان موردنیاز بریزید.

زعفران-دم-کرده-2

روش چهارم: آبی که از قبل گذاشته بودید که به جوشد را داخل پیاله ریخته و با استفاده از یه قاشق تمیز آنرا هم بزنید.قدرت رنگدهی زعفران بسته به مقدار زعفرانی است که شما استفاده میکنید.

زعفران دم کرده از صفر تا صد

نکته بسیار مهم:

حتما کسانی که زعفران را می خواهند استفاده کنند هنگام کوبیدن آن حتما از یه قند استفاده کنند تا زعفران به خوبی پودر شود.

امیدوارم از این مطلب نهایت استفاده را کرده باشید لطفا با نظراتتون مارا همراهی و دلگرم کنید.

مدیر فروشگاه
دیدگاه کاربران
بدون دیدگاه
  • ناشناس ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۵:۲۹ ب٫ظ

    امتیاز بینندگان:۵ ستاره

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.