طرز تهیه دنت زعفرانی،یک دسر سریع و بسیار خوشمزه مجلسی
دنت یکی از دسرهای خوشمزه ایاست که طرفداران زیادی دارد. اگر میخواهید این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید ، با ما همراه شوید …
دنت یکی از دسرهای خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد. تهیه این دسر بسیار ساده است.
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
محلول زعفران ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته و شکر را در قابلمهای ریخته، شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته ته نشین نشود.
به هم زدن مواد ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسند، سپس حرارت را خاموش کنید.
روی دنت زعفرانی را با خلال پسته یا ترافل رنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.
چند نکته بسیار مهم
پس از قرار دادن مخلوط شیر و نشاسته روی حرارت، آن را مرتب هم بزنید. در غیر اینصورت نشاسته ته نشین شده و گلوله میشود.
زعفران را به خصوص پس از آسیاب کردن، دور از نور و رطوبت و در ظرف دربسته نگهداری کنید. در غیر اینصورت، عطر بوی آن به مرور زمان تبخیر شده و خواص دارویی و طعم و مزه آن نیز تغییر کرده و کیفیت خود را از دست میدهد.
برای درست کردن محلول زعفران میتوانید از روش دم کردن زعفران یا روی آب کردن زعفران روی یخ استفاده کنید.
۱. ابتدا زعفران را خوب بسایید تا با خرد شدن زعفران، عطر و رنگ آن سریعتر آزاد شود. سپس زعفران ساییده را در یک فنجان کوچک ریخته و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. درب فنجان را ببندید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا زعفران در بخار آب دم کشیده و خوشرنگ شود. محلول زعفران را میتوانید به هر غلظتی درست کنید، ولی بهتر است به ازای ۱ قاشق سوپخوری زعفران از ۱/۳ لیوان آب جوش استفاده کنید.
۲. برای تهیه محلول زعفران با یخ، زعفران ساییده را در ظرفی ریخته و چند تکه کوچک یخ روی آن قرار دهید. اجازه دهید یخ در دمای محیط ذوب شده و عصاره زعفران خارج شود.
با خواص زعفران بیشتر آشنا شوید
عطر زعفران مربوط به مادهای به نام سافرانال است که گاهی تا یک درصد زعفران را تشکیل میدهد. خواص زیادی برای زعفران ذکر شده که از آنجمله میتوان به خاصیت ضد افسردگی، ضد اضطراب، ضدتشنج، شل کنندگی عضلات، ضد درد و ضد التهاب، آنتی اکسیدان، آنتی آلزایمر، ضد تومور، پایین آورنده قند و چربی خون و ضد سرفه اشاره کرد.
البته مصرف زیاد آن باعث زردی پوست میشود و به دلیل طبیعت گرمی که دارد میتواند باعث اسهال، از دست رفن آب بدن و دفع خون از طریق ادرار شود؛ همچنین مصرف زعفران در سه ماهه اول بارداری، احتمال سقط جنین را افزایش میدهد. میزان مصرف برای هر نفر در ماه، ۳ گرم است و مصرف ۵ گرم آن به صورت یکجا باعث عوارضی از قبیل: سرگیجه، کاهش تعداد نبض، خون دماغ، استفراغ و برافروختگی میشود.
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره