طرز تهیه مسقطی شیرازی

مسقطی0011.jpg

طرز تهیه مسقطی شیرازی

مواد لازم:

  • نشاسته : ۱/۲ پیمانه
  • هل : به مقدار لازم
  • آب : ۷/۵  پیمانه
  • گلاب : ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۳ پیمانه
  • زعفران آب کرده : به مقدار لازم
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • خلال پسته و بادام : به مقدار لازم

مسقطی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه در ایران است که در انواع و طعم های متفاوتی طبخ می شود. مسقطی شیرازی  از مسقطی شناخته شده می باشند که برای تهیه آن باید به نکات مهمی توجه داشت.

یکی از شیرینی های مشهور و محبوب ایرانی ها که به عنوان دسر و پیش غذا تهیه می شود, مسقطی می باشد. انوع مختلفی مسقطی وجود دارد که مسقطی شیرازی از جمله آن هستند که برای اکثر افراد شناخته شده می باشند. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است و آن را می توان با انواع مغزها مانند مغز پسته, بادام و گردو تزیین کرد.

مسقطی00.jpg

دستور پخت مسقطی:

در اولین مرحله از طرز تهیه مسقطی شیرازی, نشاسته را با ۲ پیمانه آب سرد حل کنید و آن را از صافی عبور دهید. سپس آب باقی مانده را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا مخلوط بجوشد و بعد نشاسته را به مخلوط در حال جوش اضافه کنید. دقت کنید در طی طبخ این شیرینی دائما باید مخلوط روی حرارت را هم زنید تا زمانی که غلظت شیرنی در حد فرنی برسد. سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم مخلوط با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بجوشد و در طی این مدت هر از چند گاهی آن را با قاشق چوبی هم زنید. در مرحله بعد دانه های هل را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت دیگر صبر کنید تا مخلوط بجوشد. سپس خلال پسته و بادام و زعفران آب کرده را به مایع شیرینی اضافه کنید. ۲۰ دقیقه قبل از اتمام کار, گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد خوب جا بیفتد تا جایی که به راحتی از ظرف جدا شود. در مرحله بعد ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب می کنیم و مسقطی شیرازی را در آن ریخته و پهن می کنیم و اجازه می دهیم تا شیرینی کاملا خنک شود و برش می زنیم.

یکی از نکاتی که باید به آن دقت داشته باشید این است که پخت این شیرینی زمان بر است و باید زمان کافی برای تهیه آن اختصاص دهید چراکه پخت نشاسته طولانی می باشد.

سقطی021.jpg

مدیر فروشگاه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *