سلام امروز میخوام طرز تهیه یک شیرینی فوق العاده خوشمزه رو به شما آموزش بدم.برای ساخت این شیرینی با مقاله زعفران مهتو همراه باشید…
مــواد لازم
روغن جامد سه چهارم پیمانه ( ۱۱۴ گرم)
پودر قند (شکر آسیاب شده) نصف پیمانه ( ۵۸ گرم)
زرده تخممرغ ۲ عدد ( ۴۰ گرم)
آرد برنج دو و یک چهارم پیمانه ( ۲۶۰ گرم)
هل (آسیابشده) ۱ قاشق چای خوری ( ۲ گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
زعفران (ساییده و حلشده در آبجوش) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۴ میلیلیتر)
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری ( ۲۸ میلیلیتر)
تخم خرفه یا خلال پسته (برای تزئین) به مقدار لازم
طــرز تهیــه
نــکته
۱. توجه داشته باشید رنگ شیرینی ها در هنگام پخت نباید تغییرکنند.
2. اگر خمیر مدت زیادی در سینی بماند خشک میشود و موقع مهر زدن ترک میخورد.
3. آرد برنج را از الک بسیار ریز عبور دهید تا نان برنجی لطیف و نرمی داشته باشید.
جــایگــزین
میتوانید روی یک سطح صاف خمیر را به ضخامت یک سانت باز کنید، قالب گرد زده و با سر ماسوره ساده روی آن را طرح زده و در مرکز آن از خلال پسته استفاده کنید.
پیشنهاد امروز ما:زعفران خاتم یک گرمی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.