نان برنجی زعفرانی

نان برنجی
Rate this [لطفا به مطلب ما امتیاز بدهید]

سلام امروز میخوام طرز تهیه یک شیرینی فوق العاده خوشمزه رو به شما آموزش بدم.برای ساخت این شیرینی با مقاله زعفران مهتو همراه باشید…

مــواد لازم

روغن جامد سه چهارم پیمانه ( ۱۱۴ گرم)

پودر قند (شکر آسیاب شده) نصف پیمانه ( ۵۸ گرم)

زرده تخم‌مرغ ۲ عدد ( ۴۰ گرم)

آرد برنج دو و یک چهارم پیمانه ( ۲۶۰ گرم)

هل (آسیاب‌شده) ۱ قاشق چای خوری ( ۲ گرم)

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

زعفران (ساییده و حل‌شده در آبجوش) ۱ قاشق سوپ خوری (۱۴ میلی‌لیتر)

گلاب ۲ قاشق سوپ خوری ( ۲۸ میلی‌لیتر)

تخم خرفه یا خلال پسته (برای تزئین) به مقدار لازم


طــرز تهیــه

روغن و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد آرد برنج، هل، نمک و زعفران را اضافه و مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم ریخته و مخلوط کنید. باید توجه داشته باشید که این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر مقداری شل تر است. سپس خمیر را در کیسه‌ی نایلونی ریخته و بگذارید یک روز در یخچال بماند. پس از این مدت خمیر را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود بعد آن گلوله‌های کوچکی از خمیر برداشته و در دست گرد کنید و در سینی شیرینی پزی بچینید و روی آن با مهر مخصوص نان برنجی نقش انداخته و تخم خرفه یا خلال پسته بپاشید. فر را از قبل با حرارت ۳۰۰ درجه‌ی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. شیرینی‌ها را درطبقه‌ی وسط به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند.

نــکته

۱. توجه داشته باشید رنگ شیرینی ها در هنگام پخت نباید تغییرکنند.
۲. اگر خمیر مدت زیادی در سینی بماند خشک می‌شود و موقع مهر زدن ترک می‌خورد.
۳. آرد برنج را از الک بسیار ریز عبور دهید تا نان برنجی لطیف و نرمی داشته ‌باشید.


جــایگــزین

می‌توانید روی یک سطح صاف خمیر را به ضخامت یک سانت باز کنید، قالب گرد زده و با سر ماسوره ساده روی آن را طرح زده و در مرکز آن از خلال پسته استفاده کنید.

شیرینی نان برنجی

پیشنهاد امروز ما:زعفران خاتم یک گرمی

مدیر فروشگاه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.