یک غذای خوشمزه عربی پنکیک خرما

پنکیک خرما03.jpg

یک غذای خوشمزه عربی پنکیک خرما

غذای عربی،غذای زعفرانی

مواد لازم :

۱۲عدد خرما
۱ پیمانه آب جوش
۱ قاشق چای خوری خمیر مایه
۱/۲ پیمانه آب
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
دو و نیم پیمانه آرد
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
نوک انگشت زعفران
۱ پیمانه پیازچه
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
به میزان لازم ماست چکیده

پنکیک خرما01.jpg
پنکیک خرما۰۱.jpg

در تهیه این پنکیک عربی در اصل به جای پیازچه از پیاز استفاده میشه.خرمای مورد استفاده در این پنکیک سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:

۱- هسته‌های خرماها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو خرد کنید.
۲- تخم‌مرغ‌ها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.

برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.

  1. خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخم‌مرغ‌ها ترکیب کنید.
  2. آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب خرما رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای ۲۰ دقیقه استراحت کنه.
  3. در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتی‌متری باز کنید. پنکیک‌ رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوه‌ای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیک‌ها رو هم به همین شکل بپزید.
  4. پنکیک‌ها رو به همراه ماست چکیده و برش‌های پیازچه سرو کنید.
پنکیک خرما02.jpg
پنکیک خرما۰۲.jpg
مدیر فروشگاه
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *