![پنکیک خرما03.jpg](https://maahto.ir/wp-content/uploads/2019/04/پنکیک-خرما03.jpg.jpg)
یک غذای خوشمزه عربی پنکیک خرما
غذای عربی،غذای زعفرانی
مواد لازم :
۱۲عدد خرما
۱ پیمانه آب جوش
۱ قاشق چای خوری خمیر مایه
۱/۲ پیمانه آب
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
دو و نیم پیمانه آرد
۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
نوک انگشت زعفران
۱ پیمانه پیازچه
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
به میزان لازم ماست چکیده
![پنکیک خرما01.jpg](https://maahto.ir/wp-content/uploads/2019/04/پنکیک-خرما01.jpg)
در تهیه این پنکیک عربی در اصل به جای پیازچه از پیاز استفاده میشه.خرمای مورد استفاده در این پنکیک سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .
آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:
۱- هستههای خرماها رو جدا کنید و بعد اونها رو خرد کنید.
۲- تخممرغها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.
برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.
- خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخممرغها ترکیب کنید.
- آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب خرما رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای ۲۰ دقیقه استراحت کنه.
- در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتیمتری باز کنید. پنکیک رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوهای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیکها رو هم به همین شکل بپزید.
- پنکیکها رو به همراه ماست چکیده و برشهای پیازچه سرو کنید.
![پنکیک خرما02.jpg](https://maahto.ir/wp-content/uploads/2019/04/پنکیک-خرما02.jpg)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.